Specialty opleidingen

NAUI, voluit National Assosation of Underwater Instruktors is de oudste organisatie op het gebied van sportduiken. Reeds meer dan 40 jaar is NAUI wereld wijd als non-profit organisatie actief met het verzorgen van sport en militaire duikopleidingen, ook heeft elke Amerikaanse astronaut een NAUI duikopleiding gehad. NAUI is een oorsprong Amerikaanse duikbond welke wereld wijd erkend is en tevens lid is van het RSTC. Het RSTC is een overkoepelende raad van de volgende organisaties, NAUI, PADI, SSI, IDD, PDIC, YSCUBA, IDEA, NASDS.

NAUI heeft als motto Ďdive safely through educationí en dat komt in haar opleidingsprogramma onder andere tot uiting in het deel rescue oefeningen die in elke opleiding zitten. Daarnaast heeft de NAUI een vrijheid in lesgeven voor haar leden om de behoeften van de studenten te vervullen waarbij de veiligheid en het plezier van de cursisten boven alles gaat.

NAUI heeft duikopleidingen en duik oriŽntatie opleidingen op elk niveau.

De te volgen duik specialty opleidingen zijn

- wrak
- onderwater fotografie
- ijs
- nacht
- diep
- grot
- navigatie
- nitrox
- zoek en berg
- droogpak
- stroming

Voor andere specialty opleidingen kunnen we je doorverwijzen naar een NAUI training centrum zoals www.duikcentrumeindhoven.nl die training en examinering t/m instructeur verzorgen.

voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden tot het volgen van een specialty stuur even een mailtje naar PDOH@withoos.com

Ludo & Henk